Sverigeväder

 


   

Samtalspartner
Laserpartner
Fiskepartner

Jag heter Per Otto Sylwan och bor i Uppsala. Jag har arbetat som Gestaltterapeut och konsult i över 30 år och det arbetet är mitt huvudsakliga yrke. Jag tycker om att hjälpa människor och få dem att må bra och trivas med sina liv.
Samtalspartner, Laserpartner och Fiskepartner är mina 3 tjänsteföretag som erbjuder Gestaltterapi och konsulttjänster / coaching inom bla ledarskap och personalutveckling, Laserbehandling med Medicinsk Lågenergilaser, sk LLLT samt Fiske och rekreation på Island Verksamheten är i alla delar delvis beroende av samverkan med andra entreprenörer,arrangörer och konsulter som ingår i mitt ganska omfattande nätverk.

Under namnet Laserpartner bedrivs behandling med Medicinsk LågenergiLaser, LLLT. Denna behandling är effektiv vid smärta och inflammation t ex artros och belastningsproblem och metoden är ofta använd vid bl a idrottsskador.

Fiske och rekreation är en del av verksamheten som är fokuserad kring Island och den isländska naturen. Mitt intresse för naturen och framförallt fiske sträcker sig tillbaks till tidig barndom. Jag har fiskat mycket och njuter av att vistas vid vatten ute i en frisk natur. Sedan 25 år bor jag tillsammans med Thordis Richardsdottir som är från Island och jag har pga detta kommit att vistas mycket på Island. Jag har med tiden samlat mycket information och kunskap och kan erbjuda bra fiske till för Island rimliga priser.Jag erbjuder på förfrågan även vandring, ridturer och skräddarsydda konferenser mm.

Fiskepartner/Laserpartner/Samtalspartner har alla sin bas i Uppsala.


Du är varmt välkommen att höra av dig om du är intresserad och har frågor.

Per-Otto Sylwan

 

Du når mig på telefon: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33 eller via mail: po@samtalspartner.se

  

Tillbaka till sidans topp

 

PO Samtalspartner, Musikvägen 34,, 756 50 Uppsala
Tel: 018-51 03 62 eller 0708-55 85 33

Copyright © 2018 Per-Otto Sylwan